teatruDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret Mehedinti organizeaza in perioada 25-31 august 2018 ” Tabăra națională ”Expresie si mișcare” –tabara de actorie si film, ediția a III-a, gazduita in incinta Centrului de Agrement Drobeta, un eveniment ce constă într-o serie de ateliere zilnice, un program intensiv de inițiere în lumea filmului și a actoriei.

Activitățile sunt structurate pe 6 zile, fiecare zi având desemnată o anumită tematică. Copiii vor participa la diverse activități special concepute pentru vârsta lor, jocuri de improvizație recreative, individuale și de grup, menite să le dezvolte creativitatea, imaginația, concentrarea, atenția sau capacitatea de a lucra în echipă.În plus, sunt prevăzute vizionări de filme pentru copii – scurtmetraje educative și de aventură, realizate cu și pentru copii.

Participantii vor realiza, deasemeni și primele lor scenarii de film și vor concepe primele filmulețe de autor, în mici echipe de lucru, sub coordonarea actorilor, a unui operator profesionist invitați să participe la tabăra de teatru și film.

Tabăra de Teatru și Film ”Expresie si mișcare” oferă deasemenea copiilor șansa unică de a descoperi frumusețile geografiei județului Mehedinți și de a afla amănunte despre istoria țării, prin comunicare directă cu actori și regizori tinerii. Tabăra devine astfel o ocazie unică pentru orice copil sau adolescent, oferindu-le participanților, metode de învățare aplicată, bazate pe percepția directă a locurilor și pe descoperirea textelor de teatru cu personaje din istoria României, metodă care completează cunoștințele teoretice dobândite în școală și îi ancorează pe copii în realitatea imediată, deschizându-le orizontul către cunoaștere, memoria culturală și istorică a locurilor în care s-au născut.

Numarul de locuri disponibile: 80.

Toate costurile de cazare, masa si activitati sunt acoperite de catre organizatori cu finantarea Ministerului Tineretului si Sportului, tinerii particicipanti vor trebui sa acopere doar cheltuielile de transport pana la Drobeta Turnu Severin.

Documente necesare pentru înscriere:

- copie act identitate (CI sau CN);

-adeverinta medicala cu mentiunea apt pentru tabara;

-acord partental in cazul copiilor cu varsta sub 18 ani (formularul poate fi descarcat aici);

-formular înscriere ce se poate descarca de aici ;

-recomandare din partea unei asociaţii / ONG / DJST, diplome, certificate , adeverinţe, contracte de voluntariat, declaraţii, etc – copie.

-adeverință de elev din partea unității de invățămant unde sunt înscriși;

Toate documentele menționate mai sus vor fi transmise către DJST Mehedinti în format electronic (scan), iar în momentul sosirii in tabara, toti participantii sunt rugati sa prezinte in original urmatoarele documente: formular de inscriere, acord parental, adeverință de elev si adeverință medicală.

Condiţii de participare (sunt şi criterii eliminatorii):

- să fie elevi/tineri cuprinşi într-o formă de învăţământ (adeverinţa din partea unităţii de învăţământ)

- vârsta: 10-20 ani;

- cetăţeni români cu domiciliul în România;

- fişa de tabără (poate fi obținută de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret din judeţul d-voastră) sau adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunile : clinic sănătos, aviz epidemiologic, trecute vaccinările şi apt pentru efort);

Regulament:

- candidaţii vor fi admişi în urma selecţiei şi a locurilor disponibile. Vor fi selectaţi doar candidaţii care acumulează min. 50 pct conform grilei de punctare, conform Normelor Metodologice de organizare si derulare a taberelor naţionale .

- lista tinerilor selectaţi va fi postată pe site-ul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mehedinți www.djstmehedinti.ro;

- în cazul în care un candidat selectat renunță, locul său va fi ocupat de primul de pe lista de rezervă;

- costurile privind cazarea şi masa sunt suportate de către organizatori, participanţii suportând doar cheltuielile cu transportul pana în CA Drobeta;

- fiecare participant va depune un singur formular de înscriere;

- nu se iau în consideraţie formularele incomplete;

- înscrierile se fac prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau fax 0352/401482; 0352/401483 , sau prin poştă la adresa: DJST Mehedinţi, str. Mihai Guşiţă nr. 6, loc. Dr-Tr-Severin, Jud. Mehedinţi;

-data limită pentru înscrierea participanților este 18 august 2018. Formularele primate dupa aceasta data vor fi descalificate.

Va asteptam cu drag!

 

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN CADRUL TABEREI NATIONALE EXPRESIE SI MISCARE

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Mehedinți colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677 din 21.11.2001, iar din 25.05.2018 si cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

D.J.S.T. Mehedinți va colecta, utiliza, prelucra si furniza datele personale oferite numai pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate. D.J.S.T. Mehedinți nu divulgă datele dumneavoastră personale către terţi.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal utilizată de DJST Mehedinti poate fi consultata la adresa: http://www.djstmehedinti.ro/index.php/gdrp/politica-prelucrare-date

Daca sunteti un participant la taberele organizate de DJST Mehedinti vă cerem consimţământul/ acordul şi vă solicităm numarul de telefon, adresa de poştă electronică, precum si date personale (nume, prenume, adresa, serie si numar CI, CNP) date legate de studii, calificari, precum si consimtamantul de a publica si prelucra fotografii din timpul evenimentelor, în mod expres; avem ca temei al prelucrării interesul nostru legitim. Vă solicităm date pentru:

-realizarea de liste de participanti, diagrame de cazare, pontaje de masa, liste de premieri, etc;

-postarea de fotografii din timpul evenimentelor pe site-ul nostru;

-analizarea de dosare de aplicatie pentru diferitele activitati pe care le organizam si efectuarea de clasamente pe baza punctajelor obtinute din analiza dosarelor personale;

- Pentru a putea comunica cu dumneavoastră în timp util vă putem solicita numărul de telefon şi adresa de poştă electronică.

Prin participarea la Tabara Nationala ”Expresie si miscare”, participantii isi declara consimtamantul cu privire la prelucrarea, folosirea si publicarea pe site-ul www.djstmehedinti.ro si pe pagina de socializare www.facebook.com/djst.mehedinti a fotografiilor din timpul activitatilor de tabara.

Rugam toate persoanele interesate a aplice la Tabara Nationala ”Expresie si miscare” sa descarce formularul atasat prin care isi exprima acordul expres cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si sa il trimita catre DJST Mehedinti alaturi de celalalte documentece alcatuiesc dosarul de aplicatie pentru tabara. Pentru minori, acest formular va fi completat de catre parinti/tutori legali.

Descarca acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal